Mousse…

Kastede mig for første gang ud i at lave chokolademousse her i lørdags. Synes selv resultatet blev vældig vellykket, selvom mousse generelt godt kan være tung og – i store mængder – næsten kvalmende. Men med denne opskrift bliver moussen mere let og bærsiruppen hjælper også og gør moussen mere frisk.
Jeg har fulgt Arla’s opskrift til punkt og prikke med undtagelsen af skovbærsiruppen. Jeg kunne nemlig ikke finde nogle blandinger med skovbær, da jeg handlede. I stedet for blandede jeg selv 200 g af jordbær, solbær og hindbær og det fungerede også fint. Opskriften er nem at følge og det er ikke så tidskrævende, som jeg troede, det ville være.

Dagen i dag har stået på personalejura. Puha er helt ved at miste overblikket over alle de love, regler, overenskomster mm. der er. Det gælder om at holde tungen lige i munden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *