Salat med kartofler

I sidste uge lavede vi salat med kartofler til aftensmad. Vi er generelt ikke særlig gode til at spise kartofler herhjemme. Det er ikke fordi vi ikke kan lide dem – de er bare aldrig rigtig blevet en del af vores faste retter.

Man kan jo putte hvad som helst i sådan en salat. Vi brugte kartofler, hjertesalat, soltørrede tomater (der havde trukket i kogende vand), bacon, feta, pinjekerner. Det vendte vi i marinaden, som der er opskrift på nedenunder. Jeg er ikke så god til at lave forskellige marinader og synes nogen gange at ingredienserne kan være lidt omstændige (og så er det ofte noget man ikke bruger til andet). Men vi havde allerede alle ingredienserne til denne på nær en, så det var lige til at overskue.

Marinade til salat med kartofler – opskrift
2 tsk stærk grov sennep
2 tsk hvidvinseddike
4 tsk vand
1 tsk olivenolie
3 tsk kapers uden lage
salt og peber

Ingredienserne røres sammen og hældes over. Lad eventuelt kartoflerne trække i marinaden, inden de blandes sammen med resten af salaten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *