Majssuppe

Synes ikke I skal snydes for indlæg, bare fordi jeg er i Budapest og mæsker mig i gullasch. Derfor får I lige en opskrift på majssuppe. Den er superhurtig at lave og kræver ikke mange ingredienser.

Majssuppe (til 4 personer)

3 løg
2 fed hvidløg
500 g frosne majs
1 1/4 L grønsagsbouillon
En smule stødt chili (eller mere efter smag)
Salt og peber
Tilbehør: Brød, evt. gratineret

Løg, hvidløg sauteres sammen med chili i en gryde og halvdelen af de frosne majs tilsættes. Tilsæt derefter bouillon og lad simre i 10 min. Blend herefter suppen og fjern skummet. Så kommes de sidste majs i og suppen koger yderligere 5 min. Smag til med salt og peber.

Velbekomme :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *