Alassio #4


Om nom nom eller... men godt ser det ud
Sommer, sol og massere af godt humør må følge af at bo bag den dør :)

Alle de hyggelige små gader og så den dejlige blå himmel – hvor var det en god tur.
Jeg er næsten ved at være nået til bunds i alle mine billeder derfra, der kommer dog et par indlæg mere. Der var en masse chokolade- og slikbutikker, og vinduerne så bare så godt ud, selv om jeg ikke selv er til søde sager :) Og så den fine blå dør – den slags falder jeg pladask for.
I dag har jeg haft gang i nogle krea-projekter – billeder følger, når jeg er helt færdigt. Det ene er nok først helt færdigt om et par uger – håber det bliver godt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *