Mr. Snow

Håber I er ved at komme jer oven på julen. Vil dele den sidste julede krea ting fra min hånd i år – det er ikke blevet til så meget. Opskriften er fra LittleHappyCrochets LittleHappyChristmas, som jeg tilmeldte mig en gang i oktober/november. Hver dag i december op til jul har jeg derfor fået en lille hækleopskrift i min indbakke. Da den første landede i indbakken, havde det faktisk lykkedes mig at fortrænge min tilmelding og jeg formåede ikke at hækle en eneste ting i december, udover denne snemand, som jeg faktisk har lavet to af og brugt som værtindegaver i julen. Har været tidsoptimist hele december og derfor kronisk bagud med alt. Manden min kiggede da også noget skeptisk på mig, da jeg sagde, jeg ville lave denne inden jul – og så endda to gange. Om de rent faktisk blev færdige “inden jul”, kommer an på hvornår man definerer at julen går i gang, men de blev færdige – endda inden jeg skulle bruge dem og det er jo trods alt det vigtigste. Hvis I ser opskriften, hører der også en kost til – den valgte jeg at springe over, da jeg synes den er sødere uden (nej, det var ikke på grund af tidsmangel). Det hvide, røde og sorte garn er fra søstrene grene, mens det grønne og det orange er fra Drops.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *