Christmas tag 2016 #1

Julen er bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet og det betyder hygge, æbleskiver, gløgg, nisser, alt for meget mad og ikke mindst gaver. Og til de gaver hører selvfølgelig til og fra kort. Det er ikke de store mængder gaver vi skal give ud i år, så jeg har begrænset mig til at lave to forskellige slags i år, hvor dette er det første. Sokkerne er fra et stempelsæt fra Panduro Hobby. Jeg farvede dem under The Daily Marker Challenge med Copics Sketch Markers og har efterfølgende givet dem et godt lag glitter med wink of stella. Selve manilla mærket er fra Tiger, hvor washi tapen også er fra. Sokkerne er sat fast med små skumpuder fra Søstrene Grene, så der kommer lidt dimension på et ellers simpelt mærke. Hvor højt jeg end elsker at lave og give hjemmelavede ting, er jeg modstander af at bruge alt for meget tid på til og fra kort, som hurtigt bliver kasseret sammen med gavepapiret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *