The daily marker challenge

I november måned deltog jeg i The Daily Marker challenge på Instagram. Udfordringen går i grove træk ud på at farvelægge noget hverdag. Om det er 5 minutter eller 5 timer, der bruges, er underordnet. Og det lykkedes mig rent faktisk at lave noget (lidt) hver dag! Det krævede lidt planlægning i forhold til at få stemplet noget på forhånd, så jeg bare skulle farvelægge de dage, hvor der ikke var så meget tid. Det er var en virkelig kærkommen mulighed for at gå mine stempler igennem og få brugt nogle af dem, som jeg ikke har brugt så meget. For eksempelvis købte jeg i foråret en masse julestempler på tilbud, som jeg endnu ikke havde brugt. Samtidig modtog jeg i slutningen af oktober et sæt med copics sketch markers, som jeg har ventet længe på. Udfordringen har klart medvirket til, at jeg nu er mere eller mindre fortrolig med de nye tusser. Samtidig har jeg nu en masse farvelagte motiver – nogle er allerede blevet lavet til kort, andre venter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “The daily marker challenge”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *