Babykort med kaniner

Et babykort til et vennepar som blev forældre i sommers. Baggrunden er lavet som inlay. Cirklen er lavet med en circle die fra Lawn Fawn og græs-kanten er lavet med en af deres stitched hillside borders. Græs og himmel er farvelagt med distress inks. Skyer og blomster-stilke er også stemplet med distress ink. Figurerne er fra Lawn Fawns stempelsæt “Hello Baby”. De er stemplet med memento tuxedo black ink og farvelagt med promarkers. Jeg har tilføjet lidt hvid gel-pen på kinder, rangle og bylt. Banneret er fra Lawn Fawns Penelopes Blossoms, mens sætningen også er fra Hello Baby. De er embossed med hvid embossing pulver fra Hero Arts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *