Hæklet luftballon med mus

Endnu en hæklet ting fra Vibeke Fantoft Magnesens bog “Hekling til småfolk”. Kunne slet ikke stå for de søde mus, der stikker af på deres luftballon. Jeg mener, jeg hæklede den på nål 3,0 mm. Ballonen er hæklet i Drops Safran farve 04, grøn og hvidt garn fra Søstrene Grene. Kurven er hæklet i Drops Safran farve 18, råhvid, samt farve 23, brun til sandsækkene. Musene er hæklet i Drops Safran farve 07, mellemgrå mens jeg til snuden og ørene har brugt en rest af Hjertegarns Blend Bamboo farve 4038. Øjnene er 6 mm sikkerhedsøjne. I bunden af ballonen er der et lille stykke pap, og det samme er der i kurven for at den holder formen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “Hæklet luftballon med mus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *