Skypude

Så er jeg blevet færdig med endnu en ting fra Little Happy Crochet. Jeg har hæklet den i nål 3,0 mm med råhvidt og blåt garn fra drops safran (farve 18 og 50). Øjne og mund er i garn fra Søstrene Grene. Opskriften er gratis og ligger på Little Happy Crochets hjemmeside her sammen med en masse andre kære opskrifter. Jeg er ikke helt tilfreds med, hvordan den første bule i skyen endte med at være. Det er lidt svært at se på billederne, men den blev ved med at folde, selv om jeg puttede godt med fyld i. Derfor tror jeg, at jeg næste gang vil udvide antallet af rækker, så jeg mellem hver af rækkerne 27 til 31 i opskriften laver en omgang uden udtagning.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *