The Other Woman

Billeder fra kino.dk

For et par uger siden var jeg i biografen og se The Other Woman med en veninde, hvilket er en perfekt tøsefilm efter mit hoved.

The Other Woman handler om Carly (Cameron Diaz), der dater Mark (Nikolaj Coster-Waldau), som godt kunne være manden i hendes liv – altså lige indtil hun møder Marks kone. Herfra tager historien fart. Det er ikke en overraskende historie, faktisk ved man godt hvad der skal ske fra man sætter sig i sædet til man rejser sig igen. Men vi grinede og krummede tæer og vi forsvandt væk fra virkeligheden og ind i biografens mørke i et par timer. Det er ikke en film som efterlader de store tanker hos en og næste dag har man næsten glemt den, men det skal heller ikke være formålet med at se den. Hvis I har lyst til at slå hjernen fra et par timer og få jer et par billige grin, vil jeg anbefale jeg at tage en tur i biografen.

Se trailer herunder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 tanker om “The Other Woman”

    1. Den er i al fald god til at få tankerne væk et øjeblik. Tror godt det kan blive til en af de film der bliver vist igen og igen i tv, så tror helt sikkert du vil få den set :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *