Wishes

Der har godt nok været stille på bloggen, men sådan er det, når livet kommer i vejen :) Har dog taget en masse billeder, som jeg har tænkt mig at dele med jer, men det må blive en anden dag. For først skal vi til noget mere presserende.

Min fødselsdag! Den venter lige rundt om hjørnet, så jeg vil dele nogle af mine ønsker med jer. Om en måneds tid plus det løse er jeg færdig med skole (og denne gang satser jeg på, det virkelig er slut). Det betyder også, at der kommer et nyt koncept ind i min verden, nemlig fritid! Og det afspejler min ønskeseddel også med alle de bøger der har sneget sig med (skønlitteratur vel at mærke!). Men se hvor fine de er, kan man andet end at blive forelsket?

Hvis vi tager det fra toppen af, starter vi dog et helt andet sted. Det første er et krydderurtepotte-stativ fra Normann Copenhagen og den anden er (endnu) en orkideskjuler i hvid fra Eva Solo. Det er ikke fordi mine fingre er blevet ekstra grønne for nyligt, tværtimod, for med sådan nogle selvvanderpotter skal man jo ikke rigtig gøre noget selv (ok der er stadig noget med lidt vand en gang imellem).Det tredje er en coffetable bog fra Banksy (You are an acceptable level of threat…). Bogen skulle være fyldt med billeder af Banksys graffiti eller kunst (kald det hvad du vil). Den er til forargelse, beundring, den er tankevækkende og provokerende og ikke mindst politisk og samfundskritisk.Det fjerde er Clothbound Classics fra Penguin. Blandt andet ønsker jeg mig Middlemarch (efter Rikkes anbefalinger), Alice in Wonderland og A Christmas Carol. Derudover er der selvfølgelig også det femte punkt, Leatherbound Classics fra Barnes & Noble, hvorfra jeg blandt andet ønsker mig Jane Austen novellesamlingen og Arabian Nights. Har længe godt kunne tænke mig at læse flere af klassikerne, men mens jeg har gået i skole har skønlitteratur været forbeholdt sommerferien, og det har været meget begrænset, hvor meget jeg har fået læst. Med min snart-genfundne fritid satser jeg stærkt på at vende op og ned på den statistik, og det vil disse fine bøger hjælpe med. Og så gør det slet ikke noget, at de vil komme til at pynte gevaldigt i min bogreol :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “Wishes”

  1. Kan så godt følge dig, når vi snakker fritid og mangel og savnen af den. Jeg skriver også afsluttende opgave i øjeblikket og mangler virkelig mennesker omkring mig.
    Det er nogle gode ønsker du er kommet med :)

    1. Det er hårdere end man lige tror. Er glad for at jeg har så forstående mennesker i min omgangskreds, som står klar når skolen er slut. De ved heldigvis, at jeg ikke vælger dem fra, men bare bliver nødt til at prioritere skolen først og fremmest :)

  2. Årh, jeg elsker altså Penquin Classics pæne forsider!! Så er det jo næsten lige meget om bogen er dårlig ;-)
    Jeg SKAL simpelthen også have læst Alice in Wonderland og A Christmas Carol.. Den sidstnævnte står på læselisten til jul!

    1. Alice in Wonderland har jeg haft lyst til at læse længe, men er altid kommet fra det igen. Håber det lykkes denne gang :) A Christmas Carol er oplagt op til jul, så hvis jeg får den, tror jeg også jeg vil gemme den til den mørke måned og læse den i stearinlysenes skær :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *