Malmø tur/retur


Jeg kan slet ikke begribe, at der allerede er en måned (og mere til endda) siden manden min og jeg fejrede vores kærlighed og giftede os. Dagen efter brylluppet tog vi et par dage til Malmø. Det er jeg superglad for – det gav os tid til at synke hele den store oplevelse, nyde hinanden og bare tulle rundt i den hyggelige gamle bydel.Dagene stod på lækker mad, shopping og afslapning. Vi boede på Rica Hotel som ligger mellem Store Torv og Lille Torv, så det kunne ikke blive mere centralt eller mere perfekt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 tanker om “Malmø tur/retur”

 1. Hvor ser og lyder det bare hyggeligt :D Det må være dejligt lige med et par dage væk efter sådan en stor oplevelse, så man lige har tid til at opfange, hvad der faktisk er sket :D

  1. Det var rigtig dejligt. Tror vi fik snakket dagen igennem mindst 100 gange og set en masse billeder, samtidig med at vi oplevede noget andet end almindelig hverdag :)

  1. Det vil jeg helt klart anbefale. Havde også tidligere kun været der en dag af gangen, men synes det gav en helt anden ro, når vi vidste at vi havde tid til alt :)

 2. Tillykke med den store dag :) – Der er også bare rigtig lækkert i derhenne, så kan da godt forstå at i tog dertil for at komme lidt væk :)
  – Det er nogen fantastiske smukke billeder du har på din meget fine blog! følger nu med på bloglovin ;)

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *