New York – day 9

Søndag startede vi med at tage hen til Empire State Building tidlig for at undgå de lange køer. Det er virkelig fascinerende så langt man kan se oppe fra toppen. Derefter spiste vi morgenmad på The Grey Dog på University Pl. En super hyggelig cafe. Derefter tog vi på Smorgasburg madmarked ved Brooklyn Height Park. Da vi skulle tilbage mod Manhattan igen gik vi over Brooklyn Bridge, hvilket jeg varmt vil anbefale alle at gøre. Aftensmaden spiste vi på The Spotted Pig i Greenwich. I restauranten hang blandt andet en gammel skoleplanche over fisk – på dansk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “New York – day 9”

  1. New York er jo den smukkeste by!! ELSKER de to første billeder :-) Sikke et syn.
    Og så er jeg helt vild med citatet: “I prefer dangerous freedom over peaceful slavery”. Godt spottet!

    1. De to første billeder er også nogle af mine favoritter :) Udsigten fra Empire viser byen fra et helt andet perspektiv og man ser den på en helt anden måde i forhold til når man går rundt på gaderne :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *