New York – day 6 & 7


Torsdag vågnede vi op til overskyet og gråvejr. Vi fik dog bevæget os til Penelope, hvor vi spiste morgenmad. Efter morgenmaden var regnen også begyndt, men vi fik da set FN bygningen, Crystler og Grand Central Station omend det var hurtigt set. Regnen så ikke ud til at stoppe og den skyllede både vores motivation og oplevelseslyst væk. Derudover regnede alle vores planer væk. Vi spiste frokost på hotellet og kunne ikke rigtig tage os sammen til at gå ud i regnen igen. Planen var at vi skulle have været til udendørs filmvisning i Brooklyn om aftenen, men den var – surprise – aflyst på grund vejr. Vi kom dog ud og spise aftensmad.
Fredag så vejret helt anderledes ud – solen var kommet tilbage. Dagen stod på shopping i Woodbury Outlet. På vej til Port Authority Bus Station lagde vi vejen forbi en Starbucks efter noget morgenmad-to-go. Den blev spist delvist i bussen og delvist ved ankomst. Til at starte med smilede vi lidt af de turister, der kom gående med kufferter og store tomme tasker, men efter et par butikker kunne vi også godt have brugt en kuffert med hjul. På vej tilbage til New York sad vi fast i trafikken, hvilket vist er meget normalt. Og da vi næsten var ved Port Authority mistede bussen sin svingbane og vi kom ud på en større rundtur på New Yorks ensrettede gader. Aftensmaden blev indtaget på Le Grainne Cafe – en hyggelig fransk inspireret cafe, som havde så mange lækre desserter at vælge imellem, så min kæreste bestilte to, hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “New York – day 6 & 7”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *