New York – day 5


Den femte dag tog vi til den sydlige del af Manhattan. Vi gik tur i Battery Park, som desværre var under renovation, hvilket gjorde, at kun stierne var tilgængelige. Efter at have spist frokost med alle de blå-skjortede, slipsebærende mænd, som arbejder i det finansielle distrikt, tog vi færgen over til Staten Island. Færgen giver en god udsigt til Frihedsgudinden og fra færgelejet på Staten Island er der en god udsigt over til sydspidsen af Manhattan. Efter Staten Island gik vi forbi Wall Street til Ground Zero. Når man står på pladsen og ser de store monumenter efter de to tårne, kan man ikke undgå at blive berørt af den tragiske begivenhed, som naturligvis stadig fylder meget i new yorkernes bevidsthed. Aftenen brugte vi på Broadway, hvor vi så Chicago, hvilket var en super oplevelse :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “New York – day 5”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *