New York – day 4

Lidt flere af vores billeder fra New York
Dagen startede i SoHo med god morgenmad på Balthazar, hvorefter vi gik en tur igennem Little Italy og China Town. Vi spiste gode is fra Chinatown Icecream Factory og nød stemningen i Columbus Park, hvor der blev spillet på livet løs. Frokosten ville vi gerne have spist på Katzs Deli (den fra Da Herry Mødte Sally), men køen var så lang, at vi i stedet gik på B Bar & Grill, der ligger på en nedlagt benzinstation. Eftermiddagen blev brugt på en plæne i Tomkins Square Park og aftensmaden blev spist på Standard Grill, hvor der var god mad, men desværre en snobbet, uhøflig betjening.

Kan I have en god weekend derude? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “New York – day 4”

    1. Mange tak :)
      Den var virkelig også lækkert – det er vist ingen hemmelighed at yoghurt er favoritten til morgenmad :) Der kommer i al fald flere NY-yoghurt billeder, hihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *