New York – day 3

Dagen startede med morgenmad på Johnys Luncheonette – et lille bitte sted med ca 9 siddepladser, som var godt besøgt allerede fra morgenstunden af. Vi var heldige at få plads ved et bord og udnyttede muligheden til både at få omelet og alletiders fantastiske chocolate chip pancake. Derefter gik vi til Madison Square Park og så byens liv myldre omkring os. Eftermiddagen blev brugt på en sejltur rundt om Manhattan – noget jeg vil anbefale alle at gøre for at få et andet perspektiv på byen. Efterfølgende tog vi til Bryant Park, hvor der var filmaften. Det var sat til at starte kl. 17 og det var da også der, at plænen blev åbent for dem, der gerne ville ud og sidde på græsset (der var virkelig kamp om pladserne). Da filmen først ville starte omkring kl. 21, valgte vi at tage noget take away med os tilbage til hotellet og slappe lidt af. Omkring 20.30 kom vi tilbage til Bryant Park og der var ingen problemer med at finde siddepladser i kanten af parken. Desværre viste jetlag’et sig at være i fuld effekt og vi opgav derfor at se hele filmen :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “New York – day 3”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *