New York – day 2

Vi startede vores første hele dag i New York med morgenmad i rigelige mængder, før vi bevægede os ud i byen. Dagen stod på Rockefeller Tower, museum i the Bronx og ikke mindst baseball på Yankee’s Stadium. Det var helt fantastisk at opleve stemningen på stadium, og oplevelsen står tilbage som en af højdepunkterne på ferien. Baseballkampen blev skyllet ned med sodavand, fritter og sliders (små burgere). Efter det usunde mad havde vi brug for noget helt andet til aftensmad. Vi tog derfor på den koreanske restaurant Mandoo Bar, hvor vi både fik mandoo – en form for dumplings – og bibimbob – en traditionel koreansk risret. Alt i alt en rigtig fantastisk dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “New York – day 2”

    1. Ja, når man ser på billederne er det som en ordentlig mundfuld, men det var slet ikke så presset som det måske virker :)

    1. Tak :)
      Yankee’s kampen var den eneste sportslige begivenhed i NY, mens vi var der. Vi ville ellers gerne have set noget amerikansk fodbold. Heldigvis var der ingen problemer med at få billetter til kampen, selv om vi først købte dem på dagen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *