Onsdag og torsdag i Alassio

Onsdag var en træt dag – selv om vejret var fint blev det ikke til meget mere end en lille tur rundt i Alassio. Påsken er i høj grad også startet her, og der er mange steder som sælger påskeæg i alle former og farver og de særlige italienske påskekager – se bare her fra sidste år. Angry Birds er også slået igennem hernede – flere steder kan man få påskeæg formet efter figurerne i det populære spil. Torsdag var vi en tur til Caprauna i bil igen. Denne gang nåede vi hele vejen op på toppen af passet. På bagsiden af passet var der dog en del sne, så en cykeltur derop blev det ikke til i år for rytterne. Onsdag var vi egentlig også på jagt efter en varm kop chokolade, som nogle af de andre ryttere har anbefalet, men da vi kom til stedet, viste det sig at det var lukket om onsdagen. Torsdag efter aftensmad gik vi så derhen igen og hold da op en god chokolade! Det smager som ren smeltet chokolade med massere af smag. Det kan godt være at koppen ikke ser ud af meget, men jeg måtte opgive at komme igennem den hele. Det eneste men var, at den godt kunne have været lidt varmere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *