Gråvejrssøndag i Alassio

I går regnede det mere eller mindre fra morgen til aften. Det stod hurtigt klart at min kæreste ikke ville komme ud og cykeltræne, så i stedet tog vi bilen op ad en af deres faste ruter til Caprauna. Efter Caprauna by, et par kilometer fra toppen, måtte vi dog vende om på grund af vejret. Når det drypper i Alassio, sner det åbenbart på Caprauna. Vi håber vejret ser bedre ud på fredag, hvor rytterne skal op ad Caprauna. På vej hjem tog vi igennem Albenga, hvor vi spiste frokost i den gamle bymidte. De fleste steder var lukkede og byen var meget øde og forladt – en rigtig regnvejrssøndag uden for sæson. Vi satser stærkt på at vejret i dag bliver bedre. Det skulle det både ifølge DMI og det italienske metrologiske institut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *