Darwin

Fra den røde tørre midte gik vores rejse videre nordpå det til grønne, frodige og fugtige Darwin. Darwin er hovedstaden i Northern Territory, men er dog ikke nogen stor by med kun 120.000 indbyggere. Tilgengæld er der massere af samhandel med østen, hvilket blandt andet har resulteret i en bred vifte af asiatiske restauranter, så der er noget for enhver smag.
Vores ophold i Darwin begrænsede sig til et par dage, men vi fik da set lidt, blandt andet ruinen af det første rådhus og Darwin Waterfront. Synes desuden det var ret surrealistisk at gå rundt i 40 graders varme omgivet af palmer og se julepynt, plastisk grantræer og julegave tilbud alle vegne, hihi. Det første og det sidste billede er udsigten fra vores hotelværelse – superskøn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *