Kings Canyon

Fra Uluru tog vi til Kings Canyon – det absolutte højdepunkt for vores tre dages tur i det røde. Selv om det ser ud til at ligge lige rundt om hjørnet, når man kigger på et kort, er der et pænt stykke vej, så meget af dag to gik med transport. På vejen kom vi forbi en indtørret saltsø inden vi nåede vores teltlejr ved Kings Canyon. Dagen efter var det tidligt op, ikke fordi vi skulle nå at se solopgangen, men fordi vi skulle nå at gå vores tur ved Kings Canyon inden varmen kom – efter kl ti om formiddagen var det meget begrænset for meget man ville være udenfor. Turen rundt ved Kings Canyon var fantastisk og jeg vil anbefalde at man bruger tiden til at tage forbi, hvis man planlægger at være i nærheden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *