Kata Tjuta & Uluru

Fra Alice Springs tog vi på en tre dages telttur til Kata Tjuta og Uluru, også bedre kendt som The Olgas og Ayers Rock. Her var vand, hat og solcreme de bedste venner at have med sig, når vi forlod bussen. Vi var inde og vandre mellem nogle af formationerne i Kata Tjuta den første eftermiddag, og vi så solen gå ned ved Uluru med champagne og chips, som vores guide sørgede for. Uluru ligger stor og mægtig der i midten af ingenting, og det er intet under at aborginals tillægger den så stor betydning. Morgenen efter var vi tidligt oppe for at nå solopgangen ved Uluru (samme princip som aftenen før, bare i omvendt rækkefølge, fra en anden side og ingen champagne eller chips). Dernæst tog vi helt tæt på og gik halvdelen af vejen rundt om – en tur på 5 km.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *