Sydney dag 5

Full aussie breakfast på Bills


Manly

Museum of Contemporary Art

Operahuset up-close

Vores sidste dag i Sydney startede med morgenmad på Bills i Darlinghurst. Jeg var efterhånden ret træt af vores små morgenmadbokse, som ikke havde et særlig varieret indhold. Så på Bills gik vi all in med Full Aussie Breakfast og varm chokolade – kan godt anbefales! Efter morgenmaden tog vi til Manly Beach, der ligger en halv times færgetur fra Circular Quay. Her var der en lille hyggelig gågade, en stor strand med surfskole og alt hvad der dertilhører og en masse hyggelige cafeer. Eftermiddagen blev brugt på Museum of Contemporary Art og på (endnu) en gåtur ved operaen og den botaniske have. Efter min mening er Operahuset pænest på afstand. Det mister charmen når man kommer tæt på den rå beton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *