Sydney dag 4


Tumbalong Park

Powerhouse Museum

På vejen fra Powerhouse Museum

Den Kinesiske Venskabshave

Hyde Park

Darlinghurst


The Australian Museum

St. Marys Cathedral og Queen Victoria Building

Vores 4. dag i Sydney startede ud en smule grå. Den blev derfor udnævnt til museumsdagen. Vores første destination var Den Kinesiske Venskabshave, men da den ikke havde åbent endnu, gik vi en tur i Tumbalong Park og tog på The Powerhouse Museum. Powerhouse Museum har udstillinger med design og videnskab som fokus, blandt andet var der en særudstilling om blonder, da vi var der.
Derefter gik vi til Den Kinesiske Venskabshave, som nu havde åbent. Det er en meget smuk idyllisk oase midt i den store by. Derfra gik turen gennem Hyde Park til Darlinghurst – et af Sydneys kvarterer.
På vej tilbage fra Darlinghurst tog vi på Australien Museum, hvor de udstiller natur og kultur, som det primære, så der blev set på skelletter, sten, udstoppede dyr, aboriginals kunst og kultur med mere.
Eftermiddagen blev brugt på en tur i St. Marys Cathedral, sen frokost på Liverpool Street og på shopping i Queen Victoria – vi fik dog ikke købt noget.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *