Sydney dag 2Dagen startede med hotellets morgenmadsbokse. Ikke nogen større succes i min morgenmad-glade mave, så der gik ikke lang tid før vi fandt et sted med en formiddagssnack. Vi startede ud med en tur i Surry Hills og så blandt andet “mindesmærket” for Dasher – en trofast hund i området. Det er særlig Crown St og området omkring, der er værd at se i Surry Hills.
Efter frokost tog vi i Sea Life ved Darling Harbour og fik en lille forsmag på hvad vi kunne forvente os af Great Barrier Reef. Derefter gik vi til The Rocks, hvor de har den noget anderledes udsmykning af en rundkørsel. De har endda opsat skilte for at advare mod kunstværket. Man kan lige ane på billedet at der står “End Artwork” længere fremme :) Aftensmaden blev indtaget på en lille hyggelig restaurant i The Rocks og efter maden gik vi til Circular Quay og så Sydney i mørket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “Sydney dag 2”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *