Alassio – food

De to gange, vi har været i Alassio, har det været i påskeferien og jeg er begge gange blevet overrasket over, hvor mange butikker der sælger påskeæg. De findes i alle former og farver, med og uden katte og garnnøgler. Derudover sælges der alle steder og i utallige varianter Colomba di Pasque – en italiensk påskekage, der er formet som en due (synes nu mere det ligner et kors). I år var der kommet en ny isbutik, som i stedet for den klassiske med kugler i vaffel/bæger havde hjemmelavet pindis – fik bare valgt en forkert variant, der smagte lidt for meget af marzipan. Pizzaer blev der også spist – endda i favoritkombinationen med tun og kapers – hvilket er svært at opstøve herhjemme eller også leder jeg de forkerte steder. Om morgenen stod det på yougurt med grove flager og friske bær – gerne indtaget i solen på altanen. Mmm, bliver helt lækkersulten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En tanke om “Alassio – food”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *