Monte Carlo visited

En eftermiddag i Italien kørte vi en tur til Monaco og gik en tur rundt i Monte Carlo med de stejle gader, dyre butikker og vilde overdådighed. Det er lidt som at komme til en hel anden verden, hvor man lever på anden vis end os “normale” mennesker gør det – eller også var det bare sådan jeg forestillede mig det i mit hoved. Jeg synes det var ret sjovt at se gaderne med de rød-hvide markeringer fra Formel 1 og kunne da også genkende tunnellen de kører igennem (hvorfra er jeg lidt i tvivl om – nok noget gammel computerspil for Formel 1 gør jeg mig ikke meget i). Overdådigt sted ja, men noget særligt? Ikke i min bog, men nu så jeg også kun et begrænset udsnit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *