Muffins med citron og kokos

Vi er ved at være så meget på plads i de nye lejlighed, at de fleste køkkenting er pakket ud og jeg ved efterhånden også hvor jeg kan finde dem. I søndags bagte jeg derfor muffins med kokos og citron, som jeg havde med på arbejde i går.

Jeg kunne godt tænke mig en dag at gå all in på pynt og frosting, men i dette tilfælde skal de transporteres og så synes jeg det er nemmere uden, og ellers er der kun en her der spiser kage, så de skal også gerne kunne fryses ned, især når jeg laver lidt større potioner af gangen.

Opskriften finder I på billedet ovenfor eller her. Jeg fik 24 stk ud af en dobbelt potion (de sidste par stykker blev måske lidt små i det). Derudover tilsatte jeg også en teske vanilie, bare for at få en lille antydning.

/Velbekomme

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *