Bird bird bird

Til vores bryllup fik vi overraskende mange gaver, alle fine og fantastiske. Vi fik blandt andet udvidet vores samling af BIRD betydeligt. Synes de små fugle af Kristian Vedel/Architectmade er så fine og er med til at skabe en hyggelig stemning – og så kan man ændre deres udtryk efter humør.

Og apropos bird, lidt associationer til family guy, haha

New in: Kitchen lights


Da vi her for en uge eller to siden faldt for de lamper jeg viste jer her, fandt vi samtidig også disse fine lamper fra Nordic Tales. Jeg er helt vild med, at de er lavet af træ. Det er som at have et lille stykke af naturen inviteret indenfor. De hænger over vores køkkenbord i en “krog”, som nemt kan blive lidt mørk. Det er helt rart at have fået mere lys både i stuen og køkkenet. Men vi er slet ikke færdige med at kigge på lamper. Vi mangler nemlig også ordentlig belysning i vores bryggers, kontor/påklædningsværelse og soveværelse. Jeg har allerede en ide til hvad der skal hænge i vores kontor/påklædningsværelse – det viser jeg jer en anden dag. Skal også lige have overtalt manden min, men det tror jeg nu ikke bliver det store problem, hihi.

En kop sukker?

1 Anne Black Is Blue Kop fra Anne Black, 2. Mano Kop fra Kähler, 3. Geometry Kop No 3 fra Ferm Living, 4. Mega Mussel Termokrus fra Royal Copenhagen, 5. Elements Termokop fra Royal Copenhagen, 6. Mormor Blue Kop fra Normann Copenhagen, 7. Mumi Krus, Snorkfrøken fra iittala 8. Riflet Contrast Krus fra Royal Copenhagen, 9. Sarjaton Krus fra iittala, 10. Origo Krus fra iittala

Hvis det ikke var fordi jeg havde krus nok til at invitere de første 30 mennesker på varm kakao, ville jeg klart overveje at købe nogle af de overstående. Synes der er rigtig mange søde krus i butikkerne for tiden og det kribler i fingrene for at få fat i dem, men vi har ikke plads til flere, så må hellere lade være. Hermed er inspirationen givet videre til jer i stedet :)