Forårsfornemmelser

Er jeg den eneste, der var helt glad i låget over vejret i går? Solen skinnede og der var varmt og lækkert udenfor (alt er jo relativt). Flere dage med den slags, tak. Det står i stor kontrast til sidste år, hvor vinter blev til sommer og sprang foråret over. Har fri i dag, så jeg kan få skrevet på min afsluttende opgave. Det tager al min tid pt (opgaven og de medfølgende overspringshandlinger forstås!), men kan godt mærke at solen og den blå himmel hiver i mig igen i dag :)

Tulipaner og fødselsdag

Tulipaner i Hard, Østrig

 

Kender I det med, at der er nogen ting, som der skal være, som de plejer? Siden jeg var helt lille, har jeg altid syntes, at der skal være tulipaner på min fødselsdag. Det har jeg måttet indse nok ikke er særligt realistisk, da selv de sene tulipaner er ved at afblomstre på dette tidspunkt. Jeg vil dog alligevel gå på tulipanjagt imorgen og se, om jeg ikke kan finde en, der stadig er flot på min fødselsdag :)

Foråret i billeder…

eller nærmere 1. påskedag i billeder fra mine forældres have.

Når jeg bliver voksen og ansvarlig, vil jeg også have en have fyldt med blomster og dejligheder, hvis det kan fås uden den store indsats (vanding, lugning mm.). Lyder ikke videre realistisk.

Ps: du søde tulipan – vil du ikke fortælle alle dine tulipan-venner, at de meget meget meget gerne må blive ved med at blomstre til min fødselsdag? (hvor jeg endnu ikke bliver voksen og ansvarlig)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...