Weekend ved havet #2 – Esbjerg

På vores vesterhavstur boede vi på Billum Kro, som ligger ret tæt på Esbjerg. Derfor var det oplagt at tage en tur til Esbjerg og blandt andet se det nye sælarium (ja, jeg lærte også et nyt ord på turen) på Fiskeri- og Søfartsmuseet. Der løb mit kamera desværre tør for strøm, så der er ingen billeder af, at vi klapper småplettede rødhajer, som ifølge min kæreste er det næst-sødeste dyr i verden (det sødeste dyr er babypyton, hvis I skulle være i tvivl :P ). Efter at have spist frokost i Esbjerg, tog vi til Blåvands Huk og så på Vesterhavet komme stormende ind mod kysten. Om aftenen var der Sankt Hans bål i Hjerting, hvor det gjaldt om ikke at stå i vindretningen og ligeledes blæste lyden af Sankt Hans talen også langt væk.

Weekend ved havet #1 – Ribe

Ligesom vi sidste år var en weekendtur med mine forældre til Kolding, var vi i sidste uge en tur til Vesterhavet. Vi gjorde stop i Ribe og spise frokost på Cafe Quedens Gaard, som jeg varmt vil anbefale. Det er en hyggelig cafe med et bredt menukort og massere af stemning. Derudover er der tilknyttet en lille butik, hvor man blandt andet kan købe små quizspil, som man kan prøve mens man spiser. Det endte med at vi brugte ret lang tid derinde, da vi lige skulle være færdige med at spille :)

PH designs

Sidste weekend, hvor vi var i Kolding, tog vi en tur forbi Koldinghus, som havde en særudstilling med PH lamper. Der var virkelig mange kønne lamper og jeg vil da bestemt ikke sige nej tak til Koglen i børstet stål. Har dog ikke et rum, hvor en lampe, som den vil kunne komme til sin ret (for slet ikke at snakke om, hvor meget min pengepung vil brokke sig). Jeg vil varmt anbefale alle der i Kolding eller omegn at tage en tur forbi og se de mange lamper (og alt det andet der er at se på Koldinghus).

Weekend ved fjorden

Billeder fra vores weekend i Kolding. Vi var nemlig blevet inviteret på weekendtur af/med mine forældre. Fra vores hotel var der en fin udsigt ud over fjorden (jeg har sikkert nævnt det før, men jeg er ret pjattet med udsigter over vand). I går brugte vi dagen i Kolding med shopping, en tur på Koldinghus og sommerjazz i det fri – det har været en rigtig dejlig weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...