Wishes

Der har godt nok været stille på bloggen, men sådan er det, når livet kommer i vejen :) Har dog taget en masse billeder, som jeg har tænkt mig at dele med jer, men det må blive en anden dag. For først skal vi til noget mere presserende.

Min fødselsdag! Den venter lige rundt om hjørnet, så jeg vil dele nogle af mine ønsker med jer. Om en måneds tid plus det løse er jeg færdig med skole (og denne gang satser jeg på, det virkelig er slut). Det betyder også, at der kommer et nyt koncept ind i min verden, nemlig fritid! Og det afspejler min ønskeseddel også med alle de bøger der har sneget sig med (skønlitteratur vel at mærke!). Men se hvor fine de er, kan man andet end at blive forelsket?

Hvis vi tager det fra toppen af, starter vi dog et helt andet sted. Det første er et krydderurtepotte-stativ fra Normann Copenhagen og den anden er (endnu) en orkideskjuler i hvid fra Eva Solo. Det er ikke fordi mine fingre er blevet ekstra grønne for nyligt, tværtimod, for med sådan nogle selvvanderpotter skal man jo ikke rigtig gøre noget selv (ok der er stadig noget med lidt vand en gang imellem).Det tredje er en coffetable bog fra Banksy (You are an acceptable level of threat…). Bogen skulle være fyldt med billeder af Banksys graffiti eller kunst (kald det hvad du vil). Den er til forargelse, beundring, den er tankevækkende og provokerende og ikke mindst politisk og samfundskritisk.Det fjerde er Clothbound Classics fra Penguin. Blandt andet ønsker jeg mig Middlemarch (efter Rikkes anbefalinger), Alice in Wonderland og A Christmas Carol. Derudover er der selvfølgelig også det femte punkt, Leatherbound Classics fra Barnes & Noble, hvorfra jeg blandt andet ønsker mig Jane Austen novellesamlingen og Arabian Nights. Har længe godt kunne tænke mig at læse flere af klassikerne, men mens jeg har gået i skole har skønlitteratur været forbeholdt sommerferien, og det har været meget begrænset, hvor meget jeg har fået læst. Med min snart-genfundne fritid satser jeg stærkt på at vende op og ned på den statistik, og det vil disse fine bøger hjælpe med. Og så gør det slet ikke noget, at de vil komme til at pynte gevaldigt i min bogreol :)

Udsalgstips

I husker måske, at jeg i november fablede om denne fine nederdel fra Tiger of Sweden. Det virkede som om der var mange der var interesseret i den, så derfor jeg vil lige tipse om at Tiger of Sweden holder udsalg på deres hjemmeside og har nedsat deres AW kollektion med 30 %. Derfor er nederdelen nedsat fra dyr til mindre-men-stadig-dyr (altså, man kan nu få den for 910 kr.) :)

Har I overlevet 2. januar? Synes godt nok, det var noget tungt at stå op i morges for at tage på arbejde. Men det er dejligt at se frem til weekenden, der starter i morgen eftermiddag :)

 

Hjælp ønskes – nederdel

Billede fra tigerofsweden.dk

Har forelsket mig i Isabeau nederdelen fra Tiger of Sweden, men til 1.300 kr. er den lige over mit budget :( Jeg har prøvet at lede efter lignende nederdele andre steder, men indtil videre uden held. Derfor vil jeg høre om I, mine skønne læsere, har set et billigere alternativ? Lommerne er et must, farven kan der gås på kompromis med :) Håber I vil hjælpe mig :)

Sweater time

1) Mango Cable Knit Sweater, 2) Mango Metallic Loose Fit Sweater, 3) Vila Thin Knit Cardigan, 4) River Island Grey Boyfriend Cardigan, 5) River Island Chunky Cable Knit Tunic, 6) River Island White W Mesh Letter Cropped Jumper, 7) Vila Lica Knit Cardigan, 8) Selected Amanda Cardigan, 9) Selected Audrey Pullover

I denne uge har jeg mere end fordoblet mit normale kakaoforbrug på arbejdet. Kakaoen indtages gerne mens jeg sidder og skutter mig på kontoret og savner en stor vamset sweater – ikke fordi der er koldt, efterårsstemningen har bare fået ram på mig. Har kigget lidt på de ovenstående, men må hellere starte med at få ryddet op i mit skab, hihi.

En kop sukker?

1 Anne Black Is Blue Kop fra Anne Black, 2. Mano Kop fra Kähler, 3. Geometry Kop No 3 fra Ferm Living, 4. Mega Mussel Termokrus fra Royal Copenhagen, 5. Elements Termokop fra Royal Copenhagen, 6. Mormor Blue Kop fra Normann Copenhagen, 7. Mumi Krus, Snorkfrøken fra iittala 8. Riflet Contrast Krus fra Royal Copenhagen, 9. Sarjaton Krus fra iittala, 10. Origo Krus fra iittala

Hvis det ikke var fordi jeg havde krus nok til at invitere de første 30 mennesker på varm kakao, ville jeg klart overveje at købe nogle af de overstående. Synes der er rigtig mange søde krus i butikkerne for tiden og det kribler i fingrene for at få fat i dem, men vi har ikke plads til flere, så må hellere lade være. Hermed er inspirationen givet videre til jer i stedet :)

Ønsker…

Julen nærmer sig med hastige skridt. Her er nogle af de ting jeg godt kunne tænke mig ligger under træet i år:

  • Ringe fra Carre
  • Selvvandingspotte fra Qualy
  • Cder fra Radiohead og Tremolo Beer Gut
  • Ultra Moisture dagcreme fra REN
  • Tegneserienovellen Maus fra Art Spiegelman
  • Inspiration til grøn mad fra Suveræne salater året rundt og inspiration til madpakken med Den lille grønne for madpakkespisere

Hvad ønsker I jer?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...