The daily marker challenge

I november måned deltog jeg i The Daily Marker challenge på Instagram. Udfordringen går i grove træk ud på at farvelægge noget hverdag. Om det er 5 minutter eller 5 timer, der bruges, er underordnet. Og det lykkedes mig rent faktisk at lave noget (lidt) hver dag! Det krævede lidt planlægning i forhold til at få stemplet noget på forhånd, så jeg bare skulle farvelægge de dage, hvor der ikke var så meget tid. Det er var en virkelig kærkommen mulighed for at gå mine stempler igennem og få brugt nogle af dem, som jeg ikke har brugt så meget. For eksempelvis købte jeg i foråret en masse julestempler på tilbud, som jeg endnu ikke havde brugt. Samtidig modtog jeg i slutningen af oktober et sæt med copics sketch markers, som jeg har ventet længe på. Udfordringen har klart medvirket til, at jeg nu er mere eller mindre fortrolig med de nye tusser. Samtidig har jeg nu en masse farvelagte motiver – nogle er allerede blevet lavet til kort, andre venter.

Et nyt år – en ny begyndelse

2015 blev året hvor bloggen for alvor gik i stå. Til gengæld var 2015 også et år med store omvæltninger i vores liv, hvilket også gjorde, at bloggen blev nedprioriteret. Vi startede året med at flytte, fordi vi havde solgt vores lejlighed. Vi boede i papkasser nogle måneder, inden vi i foråret flyttede endnu engang, denne gang til drømmehuset (stor tak til familie og venner der gad flytte alle vores ting to gange på et år!). I sommers kom så den største omvæltning, da vi blev forældre til en lille dreng. Efteråret og julen er gået med at nyde at være tre i stedet for to – det er virkelig det vildeste!

I min barsel har jeg genopdaget, hvor meget jeg nyder at være kreativ og selv om bloggen ikke bliver genoptaget i samme omfang som før, vil jeg bruge den til at dele de kreative projekter, jeg får lavet. Bloggen får derfor et andet fokus end tidligere. Regelmæssige indlæg vil der dog næppe blive tale om, da jeg har sidste barselsdag i dag og skal til at jonglere arbejde og fritid på en hel anden måde end tidligere. Jeg håber, I vil kaste et blik herind en gang i mellem og se hvad jeg har gang i af kreative ting.

Dyrehavsbakken

Vi (nok især jeg) havde planer om at komme ud at spise på vores bryllupsdag, men efter at have været på arbejde, kunne jeg godt fornemme, at det måske ville blive et ret stort projekt, da trætheden var ved at overmande mig. I stedet hentede manden min mig efter arbejde og vi gik en tur i Dyrehaven, hvor vi fik set en masse hjorte og dådyr (og jeg prøvede ikke at gabe alt for meget – ahem). Derefter tog vi hjem, lavede mad, satte en film på dvd’en og småslumrede resten af aftenen på sofaen – en ret perfekt dag, hvis I spørger mig :)

Cars

For et par torsdage siden tog vi en tur til Roskilde Havn for at få en is (turens oplagte primære mål). Og når vi nu var taget hele vejen til Roskilde efter en is, kunne vi jo meget belejligt gå en tur rundt ved havnen og se på veteranbiler, motorcykler og de biler som endnu ikke er gamle nok til at være veteranbiler, men stadig har en stor mængde blær-effekt. Vores eget lille røde lyn var parkeret på en sidevej et stykke væk (der er nemlig ikke meget blær-effekt over den), så er det nemlig meget nemmere at kunne sige sin ærlige mening om de andres biler, når man ikke kan blive holdt op på, hvad man selv kører i, haha.

The Other Woman

Billeder fra kino.dk

For et par uger siden var jeg i biografen og se The Other Woman med en veninde, hvilket er en perfekt tøsefilm efter mit hoved.

The Other Woman handler om Carly (Cameron Diaz), der dater Mark (Nikolaj Coster-Waldau), som godt kunne være manden i hendes liv – altså lige indtil hun møder Marks kone. Herfra tager historien fart. Det er ikke en overraskende historie, faktisk ved man godt hvad der skal ske fra man sætter sig i sædet til man rejser sig igen. Men vi grinede og krummede tæer og vi forsvandt væk fra virkeligheden og ind i biografens mørke i et par timer. Det er ikke en film som efterlader de store tanker hos en og næste dag har man næsten glemt den, men det skal heller ikke være formålet med at se den. Hvis I har lyst til at slå hjernen fra et par timer og få jer et par billige grin, vil jeg anbefale jeg at tage en tur i biografen.

Se trailer herunder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...