Fødselsdagskort med bjørn og trekanter

Jeg startede med at stemple bjørn og hjerter i Memento Tuxedo Black sværte. Bjørnen og det store hjerte er fra Lawn Fawns party animal stempelsæt, mens de to andre hjerter er fra deres baked with love stempelsæt. Dernæst tegnede jeg trekanter rundt om dem og fyldte papiret ud. Til at farvelægge det brugte jeg promarkers. Til bjørnen blev det cool grey 1, warm grey 2 og warm grey 4. Til hjerterne brugte jeg rose pink og wink of stella. Til baggrunden brugte jeg ivory, tulip og sunflower. Inde i kortet stemplede jeg “Tillykke med fødselsdagen” i Wild Rose sværte fra Lawn Fawn. Det er et stempel fra Barto.

Hæklet luftballon med mus

Endnu en hæklet ting fra Vibeke Fantoft Magnesens bog “Hekling til småfolk”. Kunne slet ikke stå for de søde mus, der stikker af på deres luftballon. Jeg mener, jeg hæklede den på nål 3,0 mm. Ballonen er hæklet i Drops Safran farve 04, grøn og hvidt garn fra Søstrene Grene. Kurven er hæklet i Drops Safran farve 18, råhvid, samt farve 23, brun til sandsækkene. Musene er hæklet i Drops Safran farve 07, mellemgrå mens jeg til snuden og ørene har brugt en rest af Hjertegarns Blend Bamboo farve 4038. Øjnene er 6 mm sikkerhedsøjne. I bunden af ballonen er der et lille stykke pap, og det samme er der i kurven for at den holder formen.

Tillykke-kort med flodhest og trekanter

Jeg startede med at lave baggrunden ved at tegne trekanterne, først til jorden og dernæst til himlen, som jeg farvede med promarkers. Til jorden brugte jeg meadow green, lime green, forest green og cocoa. Til himlen brugte jeg pastel blue, sky blue og china blue. Flodhesten er fra Lawn Fawns Year Four stempelsæt og farvet med promarker cool grey 1 og warm grey 2 samt sunkissed pink til kinderne. Ballonen er fra Lawn Fawns Party Animals stempelsæt og farvet med promarker red samt wink of stella. Tillykke er et Barto stempel og det er også farvet med wink of stella. Til slut brugte jeg en hvid gel pen og tilføjede de hvide cirkler til kortet.

Akvarel fødselsdagskort i varme farver

Jeg er egentlig mest til de kolde kølige farver, men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave et kort i den varme del af farvespekret. Alle farverne er fra et akvarelfarvesæt fra Panduro Hobby med perlemorsfarver. Perlemorseffekten er ikke så nemt at se på billederne, men når man ser det i virkeligheden giver det en fin glimmer effekt.
Til kortet har jeg brugt Lawn Fawns Party Animal stempelsæt. Det er et af de stempelsæt, jeg har brugt mest. Jeg startede med at embosse konfettien på akvarelpapir med hvid Hero Arts embossing pulver sammen med “happy birthday”-sætningen. Derefter malede jeg baggrunden med gul, orange og rød akvarelfarve.
Hjorten, fuglene, gaverne og hjerterne stemplede jeg med Lawn Fawn Hippo sværte, også på akvarel papir og malede dem primært med de samme farver som baggrunden, inden jeg klippede dem ud. Jeg har tegnet øjne, næb og snude op med sort kuglepen for at gøre dem tydeligere. Jeg har også tegnet “happy birthday” op med en hvid gel pen.

Skypude

Så er jeg blevet færdig med endnu en ting fra Little Happy Crochet. Jeg har hæklet den i nål 3,0 mm med råhvidt og blåt garn fra drops safran (farve 18 og 50). Øjne og mund er i garn fra Søstrene Grene. Opskriften er gratis og ligger på Little Happy Crochets hjemmeside her sammen med en masse andre kære opskrifter. Jeg er ikke helt tilfreds med, hvordan den første bule i skyen endte med at være. Det er lidt svært at se på billederne, men den blev ved med at folde, selv om jeg puttede godt med fyld i. Derfor tror jeg, at jeg næste gang vil udvide antallet af rækker, så jeg mellem hver af rækkerne 27 til 31 i opskriften laver en omgang uden udtagning.

Pivefisk

I søndags hæklede jeg denne lille fisk. Opskriften er fra Vibeke Fantoft Magnesens bog “Hekling til småfolk”. Jeg hæklede den med nål 3,5 mm som opskriften er lavet til. Det lilla og grønne garn er drops safran henholdsvis farve 53 og 04. Derudover brugte jeg en lille rest hvid fra gemmerne. Øjnene er 6 mm sikkerhedsøjne og træringen har en diameter på 4 cm. Inde i fisken er en squeaker, så den piver når man trykker på den.

Dåbskort med balloner og bogstavsklodser

 

I slutningen af januar var jeg til barnedåb for en lille pige, og jeg havde lavet dette kort til hende med balloner og klodser. Jeg har frit efter hukommelsen prøvet at liste materialerne til kortet nedenfor

Materialer

  • Det mønstrede papir er fra Panduro Hobbys Cirkus blok
  • Det ensfarvede papir er fra LIDL
  • Snoren er fra Søstrene Grene
  • Ballonerne er skåret ud med Lawn Fawns Party Balloons
  • Bogstaverne på klodserne er et stempelsæt fra Joy, som er embossed med hvidt Hero Arts embossing pulver
  • “Tillykke med barnedåben” er et stempelsæt fra Barto, trykt med Lawn Fawn Wild Rose sværte
  • Smiley og Hjerte er fra Lawn Fawns Baked with love stempelsæt, også trykt med Wild Rose sværte
  • Balloner og klodser er pyntet med en Wink of Stella pen og sat fast med skum tape
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...