Fødselsdagskort 3 år

Da Estrid fyldte 3 år, havde jeg lavet dette kort til hende. Hundene er fra Mama Elphant “Playful Pups”. De er farvelagt med promarkers og lidt wink of stella til halsbåndene. Bogstaverne og 3 tallet er også fra Mama Elephant. De er henholdsvis fra stempelsættet Balloon Letters og Balloon Numbers. De er stemplet med Lawn Fawn dye ink og pyntet med wink of stella. Baggrunden er lavet med distress inks, mens kanten på græsset er lavet med Grassy Border die fra Lawn Fawn. Jeg kunne ikke dy mig for at fortsætte temaet indeni kortet med endnu en hund. Gaven er fra Lawn Fawns Year Five stempelsæt.

Rangle blomster

Endnu en hækleopskrift fra Vibeke Magnesens bog Hekling til Småfolk. Der findes simpelthen så mange søde ting, man kan hækle til børn, at det kan være svært at vælge, hvad man skal gå i gang med. De er hæklet i garn fra Drops Safran, på nær den hvide som er fra Søstrene Grene. Farverne jeg har brugt er Pistacie, Vaniliegul og Lys lilla. Indeni er der henholdsvis gemt en raslekugle og en rasledåse.

Fødselsdagskort til fædre

Faldt over dette søde cling stamp, som er en del af et større sæt, hos Panduro i foråret, da de havde stort udsalg. Tror jeg fik det kastet i nakken for 10 eller 15 kr. Da morfar og farfar havde fødselsdag kort tid derefter, var det oplagt at bruge stemplet til deres kort. Det er stemplet med memento tuxedo black ink og farvelagt med promarkers. Det ensfarvede papir er fra Lidl, mens det mønstrede er fra Aldi. Tillykke-stemplet er fra Barto.

Fødselsdagskort med bjørn og trekanter

Jeg startede med at stemple bjørn og hjerter i Memento Tuxedo Black sværte. Bjørnen og det store hjerte er fra Lawn Fawns party animal stempelsæt, mens de to andre hjerter er fra deres baked with love stempelsæt. Dernæst tegnede jeg trekanter rundt om dem og fyldte papiret ud. Til at farvelægge det brugte jeg promarkers. Til bjørnen blev det cool grey 1, warm grey 2 og warm grey 4. Til hjerterne brugte jeg rose pink og wink of stella. Til baggrunden brugte jeg ivory, tulip og sunflower. Inde i kortet stemplede jeg “Tillykke med fødselsdagen” i Wild Rose sværte fra Lawn Fawn. Det er et stempel fra Barto.

Hæklet luftballon med mus

Endnu en hæklet ting fra Vibeke Fantoft Magnesens bog “Hekling til småfolk”. Kunne slet ikke stå for de søde mus, der stikker af på deres luftballon. Jeg mener, jeg hæklede den på nål 3,0 mm. Ballonen er hæklet i Drops Safran farve 04, grøn og hvidt garn fra Søstrene Grene. Kurven er hæklet i Drops Safran farve 18, råhvid, samt farve 23, brun til sandsækkene. Musene er hæklet i Drops Safran farve 07, mellemgrå mens jeg til snuden og ørene har brugt en rest af Hjertegarns Blend Bamboo farve 4038. Øjnene er 6 mm sikkerhedsøjne. I bunden af ballonen er der et lille stykke pap, og det samme er der i kurven for at den holder formen.

Tillykke-kort med flodhest og trekanter

Jeg startede med at lave baggrunden ved at tegne trekanterne, først til jorden og dernæst til himlen, som jeg farvede med promarkers. Til jorden brugte jeg meadow green, lime green, forest green og cocoa. Til himlen brugte jeg pastel blue, sky blue og china blue. Flodhesten er fra Lawn Fawns Year Four stempelsæt og farvet med promarker cool grey 1 og warm grey 2 samt sunkissed pink til kinderne. Ballonen er fra Lawn Fawns Party Animals stempelsæt og farvet med promarker red samt wink of stella. Tillykke er et Barto stempel og det er også farvet med wink of stella. Til slut brugte jeg en hvid gel pen og tilføjede de hvide cirkler til kortet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...