Hæklet kaninbamse som gavepynt

Denne lille kaninbamse brugte jeg som gavepynt på toppen af en dåbsgave for at pynte pakken lidt ekstra. Jeg nåede dog aldrig at blive særlig glad for den – synes den ser forkert ud. Måske pga farvevalget, måske fordi jeg havde forestillet mig noget andet i mit hoved, kender I det? Tror nu nok den har skabt lykke, der hvor den er endt, og så er det jo lige meget hvad jeg synes. Opskriften er fra Garnkusserne og jeg har brugt safran drops garn

Fødselsdagskort til manden min

Kortet, som jeg gav til manden min på hans runde dag. Jeg synes det var oplagt at inkorporere vores lille bølle i kortet. Derfor brugte jeg bear hugs stempelsættet fra Mama Elephant. Ballonerne er ligeledes fra Mama Elephant. Baggrunden er lavet med distress inks men Tillykke teksten er heat embossed med hvidt pulver (hvilket ikke er lykkedes helt tilfredsstillende)

Hippo birdie kort

Som årets første kort, får I et kort fra i sommers fyldt med glade farver. Jeg brugte en del tid på masking, men da jeg først var i gang, tog det ikke så lang tid som forventet. Flodhest, fugle, hatte og balloner er stempler fra Lawn Fawns Year 4 (Hippo Birdie to You), mens gaverne er fra Year 5 og Lets party. Det gule baggrundspapir er origami papir fra Tiger, købt for længe siden. Kortet er farvelagt med Promarkers.

Mr. Snow

Håber I er ved at komme jer oven på julen. Vil dele den sidste julede krea ting fra min hånd i år – det er ikke blevet til så meget. Opskriften er fra LittleHappyCrochets LittleHappyChristmas, som jeg tilmeldte mig en gang i oktober/november. Hver dag i december op til jul har jeg derfor fået en lille hækleopskrift i min indbakke. Da den første landede i indbakken, havde det faktisk lykkedes mig at fortrænge min tilmelding og jeg formåede ikke at hækle en eneste ting i december, udover denne snemand, som jeg faktisk har lavet to af og brugt som værtindegaver i julen. Har været tidsoptimist hele december og derfor kronisk bagud med alt. Manden min kiggede da også noget skeptisk på mig, da jeg sagde, jeg ville lave denne inden jul – og så endda to gange. Om de rent faktisk blev færdige “inden jul”, kommer an på hvornår man definerer at julen går i gang, men de blev færdige – endda inden jeg skulle bruge dem og det er jo trods alt det vigtigste. Hvis I ser opskriften, hører der også en kost til – den valgte jeg at springe over, da jeg synes den er sødere uden (nej, det var ikke på grund af tidsmangel). Det hvide, røde og sorte garn er fra søstrene grene, mens det grønne og det orange er fra Drops.

Christmas tag #2

Er I ved at være klar til julen? Her er min anden udgave af til og fra kort i år. Manillamærkerne er fra Tiger, hvor jeg har tilføjet faldende sne. Det har jeg lavet med et stempel fra Krumspring (Happiness Overload) og hvid pigment ink fra Hero Arts. Derudover har jeg tilføjet en snebakke, klippet af noget hvid karton og pyntet med Wink of Stella. Snemænd og pingviner er fra Mama Elaphant (Polar Pals). Dem farvede jeg under The Daily Marker Challenge med copics. På detaljerne – hat, halstørklæde, knapper mm. – har jeg brugt wink of stella. Virkelig nemt og simpelt.

Christmas tag 2016 #1

Julen er bogstaveligt talt lige rundt om hjørnet og det betyder hygge, æbleskiver, gløgg, nisser, alt for meget mad og ikke mindst gaver. Og til de gaver hører selvfølgelig til og fra kort. Det er ikke de store mængder gaver vi skal give ud i år, så jeg har begrænset mig til at lave to forskellige slags i år, hvor dette er det første. Sokkerne er fra et stempelsæt fra Panduro Hobby. Jeg farvede dem under The Daily Marker Challenge med Copics Sketch Markers og har efterfølgende givet dem et godt lag glitter med wink of stella. Selve manilla mærket er fra Tiger, hvor washi tapen også er fra. Sokkerne er sat fast med små skumpuder fra Søstrene Grene, så der kommer lidt dimension på et ellers simpelt mærke. Hvor højt jeg end elsker at lave og give hjemmelavede ting, er jeg modstander af at bruge alt for meget tid på til og fra kort, som hurtigt bliver kasseret sammen med gavepapiret.

The daily marker challenge

I november måned deltog jeg i The Daily Marker challenge på Instagram. Udfordringen går i grove træk ud på at farvelægge noget hverdag. Om det er 5 minutter eller 5 timer, der bruges, er underordnet. Og det lykkedes mig rent faktisk at lave noget (lidt) hver dag! Det krævede lidt planlægning i forhold til at få stemplet noget på forhånd, så jeg bare skulle farvelægge de dage, hvor der ikke var så meget tid. Det er var en virkelig kærkommen mulighed for at gå mine stempler igennem og få brugt nogle af dem, som jeg ikke har brugt så meget. For eksempelvis købte jeg i foråret en masse julestempler på tilbud, som jeg endnu ikke havde brugt. Samtidig modtog jeg i slutningen af oktober et sæt med copics sketch markers, som jeg har ventet længe på. Udfordringen har klart medvirket til, at jeg nu er mere eller mindre fortrolig med de nye tusser. Samtidig har jeg nu en masse farvelagte motiver – nogle er allerede blevet lavet til kort, andre venter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...